Creare Branding ID / Corporate ID

Realizare Identitate Vizuala

Creare identitate vizuala Corporate ID - Branding ID

Prin procesul de creare identitate vizuala, un branding ID nu este un logo, si cu siguranta nu este doar un site de prezentare, un magazin online sau o brosura. Un brand este o voce, un ton, un mod de a se comporta, o atitudine, un mesaj.

Designerii nostrii inteleg acest lucru si vor lucra cu tine pentru a crea o identitate de brand perfecta pentru publicul tinta.
Branding ID sau corporate ID este ceea ce sunteti cu adevarat de vanzare pentru clientii dumneavoastra, nu doar un produs sau un serviciu pentru care pot exista deja multi furnizori. Un corporate id puternic poate iesi in evidenta din multime indiferent din ce afacere face parte.

Exista foarte multe companii mari care nu au inteles importanta creeri unui brand unic. Un brand pe internet inseamna un site profesional, o prezenta solida pe retelele de socializare, si campanii de marketing. Noi putem integra toate aceste elemente pentru a creste brand awareness-ul companiei dumneavoastra.

Numele unui brand este una dintre cele mai puternice si emotionale legaturi cu audienta sa, avand o greutate aparte in crearea unui brand. Pentru ca reprezinta pana la urma "articularea" strategiei, procesul de creare de nume / naming este unul dintre cele mai complete si complexe, dar si unul dintre cele care ofera satisfactii enorme si bucurii imediate.

Creare Identitate Vizuala / Realizare Branding ID

Realizarea de identitate vizuala (branding) este la fel de importanta, chiar daca vorbim de o companie mica sau mare. Pentru construirea unei identitati vizuale, oferim servicii precum:

  • logo design
  • grafica bannere publicitare
  • creare design brosuri, flyere, pliante, cataloage, foi cu antet, plicuri personalizate
  • creare design carti de vizita
  • realizare design mape de prezentare
  • semnatura electronica, stationary mail, newsletter
  • realizare site web, optimizare si promovare
  • creare cd de prezentare
"Creativitatea inseamna a lua elemente cunoscute si a le asambla in moduri unice." - Jacque Fresco