Certificat de Securitate SSL

Inregistrare Certificat de Securitate SSL

Certificat de Securitate SSLAcum ca securitatea site-ului a devenit o cerinta obligatorie pentru a castiga increderea clientilor, dar si un aspect esential pentru o mai buna pozitionare in cautari, venim in ajutorul tau cu cele mai bune oferte de certificate SSL. Comanda acum un certificat de securitate pentru a maximiza rezultatele site-ului tau!
Autoritatile de certificare sunt GeoTrust si Comodo SSL, unii din cei mai importanti furnizori de certificate SSL la nivel mondial.
Site-urile securizate cu SSL tind sa detina pozitionari mai bune in motoarele de cautare.

De ce sa alegi un certificat SSL

Un certificat de securitate SSL (Secure Socket Layer) este un document electronic de identificare comerciala, prin intermediul caruia este posibila criptarea datelor transmise de la un browser la un server web. Tehnologia SSL te ajuta sa protejezi informatiile clientilor tai, asigurand un nivel ridicat de confidentialitate si de siguranta. Astfel, riscul de interceptare a datelor devine tot mai scazut, iar utilizatorii capata mai multa incredere in transmiterea de informatii personale.
Adresele securizate prin SSL incep cu https:, nu cu http:, cele mai multe browsere afisand o pictograma in forma de lacat pentru a evidentia acest tip de conexiune. Toate certificatele oferite de Blank Design permit criptarea SSL de pana la 256 biti, cea mai puternica de la momentul actual, dar si o compatibilitate cu 99% din browsere.
Pentru instalarea certificatului SSL este necesara o adresa IP dedicata. Clientii Blank Design ce detin un pachet de hosting vor beneficia gratuit de adresa IP dedicata in cazul in care achizitioneaza un certificat SSL.

Cum alegi certificatul SSL potrivit

Alegerea unui certificat SSL trebuie sa se bazeze in primul rand pe tipul de validare urmarit. Blank Design ofera certificate SSL pentru validarea domeniului, a organizatiei, dar si certificate SSL cu validare extinsa. Validarea la nivel de domeniu reprezinta cea mai rapida forma de securizare, atat pentru persoana fizice, cat si pentru persoane juridice.
Validarea la nivel de organizatie presupune atat validarea proprietatii domeniului, cat si a informatiilor despre companie incluse in certificatul de inregistrare. Validarea extinsa, care vizeaza si caracterul legal, sporeste gradul de incredere al utilizatorilor, avand ca elemente de diferentiere culoarea verde la nivelul barei de adrese a browserului si o garantie mai mare.
Un alt element de diferentiere este sigla, care poate fi o imagine statica sau dinamica afisata pe site-ul tau cu scopul de a informa utilizatorii ca se afla pe un site securizat. In plus, avand in vedere numarul ridicat de utilizatori care navigheaza pe internet de pe mobile, ar trebui sa iei in calcul si compatibilitatea la nivelul acestor dispozitive. In cazul in care doresti securizarea tuturor subdomeniilor prin intermediul unui singur certificat SSL, iti recomandam sa alegi certificatul Wildcard.

"Creativitatea inseamna a lua elemente cunoscute si a le asambla in moduri unice." - Jacque Fresco