Creare Magazin Online Piese Auto TecDoc – AutoEco

Creare Magazin Online Piese Auto TecDoc - mic

Magazin Online

Blank Design va ofera solutia pentru a deschide un magazin online de piese auto TecDOC, unde va putem oferi pe langa o solutie foarte eficienta si rapida, suportul si mentenanta necesara.

Prin solutia noastra de creare magazin online piese auto tecdoc veti administra catalogul de piese aftermaket sau original dar si un catalog aditional de produse foarte util pentru a introduce consumabile, oferte si orice produse care nu tin neaparat de baza de date TecDOC sau selectarea modelului de masina detinuta.

Realizare magazin online piese auto TecDoc ce are la baza, baza de date TecDoc pentru o identificare usoara si eficienta a celor mai cunoscute game de produse compatibile (aftermarket) (de exemplu: electromotorul de pe BMW (E36) 325 TD a mai fost intodus si pe BMW (E30) 324 D, TD, (E36) 325 TDS, (E28)524 D, TD, (E34) TD, TDS, (E39) TD, TDS, OPEL OMEGA B, VAUXH OMEGA). Asadar, veti avea un magazin online de piese auto ce va cuprinde cele mai cunoscute piese compatibile (aftermarket) cu posibilitatea de a echivala codurile originale cu cele compatibile (aftermarket).

Informații Proiect Magazin Online

BENEFICIAR: SC Motoreco Parts SRL
PROGRAMARE: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP
PLATFORMA: CUSTOM
TIP SITE WEB: Magazin Online
Vezi proiect online: click aici

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

    DISTRIBUIE PENTRU PRIETENII TĂI