Creare Site de Prezentare Trupa Cover Madalina Coca

Creare Site de Prezentare Trupa Cover Madalina Coca

Site de Prezentare

Realizare Site de Prezentare Trupa Cover Madalina Coca

Blank Design a realizat pentru Madalina Coca un Site de Prezentare Trupa Cover modern si atractiv. Proiectul de creare site de prezentare trupa cover a fost realizat pe o platforma WordPress Custom cu ajutorul limbajelor de programare web HTML5, CSS3, JavaScript, PHP cu baza de date MySQL.

Informații Proiect Site de Prezentare

BENEFICIAR: SC Madalina Coca SRL
PROGRAMARE: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP
PLATFORMA: WordPress CUSTOM
TIP SITE WEB: Site de Prezentare
Vezi proiect online: click aici

Cautati un site de prezentare administrabil, cu design 100% responsive, optimizat pentru motoarele de cautare dar si servicii conexe precum integrarea cu retelele de socializare, logo personalizat, galeriei foto/video, multiple solutii de contact sau inscrierea afacerii in Google Business?

In procesul de creare site de prezentare, conceptul grafic pentru un website este creat avand la baza obiectivele din brief. Multe site-uri de prezentare prioritizeaza design-ul in detrimentul continutului textual.

In principal, atunci cand un vizitator ajunge pe site-ul tau de prezentare acesta cauta continut care descrie si prezinta un produs sau serviciu. Un site de prezentare poate fi considerat de buna calitate daca design-ul este la fel de atractiv precum continutul.

Aspectul vizual al unui site web este mai putin important daca sunt omise sectiunile de call-to-action care coordoneaza vizitatorii site-ului catre o coversie. Acestia apreciaza mai mult experienta navigarii pe un site, continutul de calitate, adaptabilitatea site-ului pe dispozitivele mobile si functionalitatile user-friendly decat simplele imagini alese sa le capteze atentia.

In fond, iti doresti doar ca vizitatatorii sa ramana placut impresionati de site-ul tau sau sa devina potentiali clienti?

Solicita prin formularul de mai jos un Site de Prezentare.

Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

    DISTRIBUIE PENTRU PRIETENII TĂI