Creare Site Web

Realizare Site Web

creare site web realizare site web

Cu ajutorul nostru, vei avea un web design impresionant. Prioritatea noastra este procesul de realizare site web in asa fel incat ca site-ul dumneavoastra sa fie foarte bine structurat. Sa fie usor de navigat pentru utilizatori si sa atraga vizitatori care ulterior vor deveni potentiali clienti. Fie ca vreti sa eliminati competitia, sa lansati un magazin online sau un site de prezentare impecabil in care informati oamenii despre ceea ce faceti, noi va oferim servicii profesionale custom.

Content management systems (CMS) - un sistem puternic, dar si flexibil, care va permite sa va mentineti magazin-ul online sau site-ul de prezentare la zi cu eventuale noutati, programare W3C - pentru o cautare si indexare mai rapida.

Creare Site Web CUSTOM

Realizare Site Web Custom Pentru Dumneavoastra!

Stim ca creare site web CUSTOM inseamna sa aducem impreuna cel mai frumos design si cea mai buna programare web pentru a rezulta ceva uimitor. Inca de la inceput vom schita si vom planui cum va functiona website-ul dumneavoastra - Suntem de parere ca un plan cap-coada aprofundat garanteaza succesul oricarui site web.

Tipar este un cuvant interzis in compania Blank Design. Designul site-ului va beneficia de cat timp este nevoie pentru ca web designerii nostri sa inteleaga normele si idealurile companiei dumneavoastra. Astfel, ne asiguram ca nu o sa va dezamagiti clientii. Calitate construita fara cusur, codare W3C si harti pentru site-uri care se actualizeaza automat, toate acestea pentru ca website-ul sa fie favorizat in motorul de cautare.

Pentru majoritatea clientilor ce dorest un site ieftin, Blank Design recomanda WordPress. WordPress este folosit de catre New York Times, The Wall Street Journal, CNN, Katy Perry si Top Gear Usor de folosit si totusi suficient de puternic pentru sarcini mai grele, WordPress se potriveste perfect cu site-ul special conceput pentru dumneavoastra.

Construim Calitate

Va sprijinim tot timpul!

creare site custom

Urmeaza partea programatorilor web. Noi va comstruim site-ul cu cea mai mare grija si atentie la detalti, astfel incat totul sa fie functional pentru dumneavoastra, pentru clienti si pentru motoarele de cautare. Toate website-urile noastre sunt compatibile cu reteaua media si SEO, ajutand astfel ca publicul dumneavoastra sa fie la curent cu ce faceti. De asemenea vom folosi anti nostri de experienia sa ne asiguram ca designul site-ului este ceea ce cautati. Aproape toata lumea are un smartphone sau o tableta, asa ca vom folosi tehnici precum cea Adaptive si Responsive Website Design pentru a ne asigura ca ca site-ul va arata impecabil si va functiona impecabil pe orice dispozitiv. Suntem pasionati de ceea ce facem, asa ca vrem ca toate site-urile sa fie usor de utilizat pentru toti cei care le viziteaza. Programatorti nostri folosesc limbaje de programare comune, precum PHP, MySQL si Ruby. Urmam intocmai regulile W3C folosind limbaje de codare practice.

Cautati o relatie de lunga durata Blank Design ofera o gama larga de pachete pentru a va veni in ajutor in ceea ce priveste mentinerea website-ului. Cu ajutorul Account Manager, Blank Design poate chiar deveni un membru al echipei dumneavoastra, asigurand eficienia in munca. Cu pachetul premium, puteti sta linistit pentru ca website-ul dumneavoastra va fi rapid, sigur si mereu actualizat la zi.

"Creativitatea inseamna a lua elemente cunoscute si a le asambla in moduri unice." - Jacque Fresco