CINE SUNTEM ?

Salut, noi suntem Blank Design!


Firma Web Design / Agentie Web Design Bucuresti

firma web design

Firma noastra de web design isi aloca timp pentru a intelege pe deplin afacerea dumneavoastra si sistemul in care aceasta functioneaza. Inainte de a incepe orice proiect de web design, trebuie sa fim pe deplin constienti de perceptia brandului dumneavostra, de modelul de afacere, obiectivele sale, produsele oferite, servicii si, cel mai important, de publicul pe care aceasta il are drept tinta.

Suntem convinsi ca echipele puternice au rezultate pe masura, asa ca ne bazam pe seriozitate, prompitudine, creativitate si excelenta in tot ceea ce facem!

Oferim servicii de web design complexe, de la realizare de site web pana la logo design, graphic design, creare de grafica, creare magazine online si chiar si optimizare seo sau mentenanta web.

Ne dezvoltam continuu si cu ajutorul nostru si a sistemelor profesionale, afacerea dumneavoastra va avea numai de castigat.

Avem standarde ridicate atunci cand vine vorba de serviciile web design. Ca atare, avem mai multe pachete de web design, proiectate pentru a satisface nevoile tuturor. Indiferent ca este vorba de o macheta simpla de baza sau de un site complex, cu video, baze de date, galerie foto sau javascript, echipa noastra este pregatita pentru orice fel de provocare.

TEAM WORK

servicii web design

Doriti ca site-ul dumneavoastra sa aiba un numar mare de membri, sa faca rezervari sau sa aiba orice alta functie complexa, discutati cu noi despre acest proiect custom. Oricat de simpla sau complexa este cererea dumneavoastra, noi avem experienta in crearea si customizarea pentru Magazin Online, Membership Site, Portal Imobiliare, Site-uri de Recrutare, Customer Management Applications s.a.m.d.

In echipa Blank Design veti gasi creativitate si profesionalism. Veti lucra alaturi de o echipa de oameni deschisi la idei noi.

Doriti sa ne faceti o vizita? Va vom servi cu zambete, stare de bine si cele mai bune sfaturi pentru ca afacerea dumneavoastra sa creasca armonios.

SERVICII & SKILLS

SERVICII WEB DESIGN

PROGRAMARE WEB

In calitate de Agentie Web Design va oferim cele mai performante servicii de web design cu un design conceput in asa fel incat sa fie cat mai usor de utilizat de catre clienti si in acelasi timp prietenos pentru motorul de cautare Google.

Creare Grafica

CREARE GRAFICA

Oferim servicii complete de creare grafica web, grafica publicitara, desktop publishing (DTP), grafica vectoriala, creare grafica pentru materiale publicitare sau materiale promotionale.

SERVICII SEO

SERVICII SEO

Serviciul nostru de optimizare SEO este special conceput pentru va genera cat mai multe click-uri si in acelasi timp conversii. Folosim metode etice care respecta ultimele reguli ale Google pentru a creste organic.

MARKETING

MARKETING

O data cu finalizarea proiectului web venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii de promovare web pentru un ROI pozitiv cat si o expunere marita a brandului, impactul unei campanii de social marketing poate fi urias.

LEGENDA

  • CUSTOM
  • SEO/SEM
  • PHP/MYSQL
  • GRAFICA
  • OPEN SOURCE

LUCREAZA CU NOI!

Daca sunteti in cautarea unei agentii de web design custom, apelati la numarul de telefon (+40) 749 506 694 si haideti sa ne cunoastem!

"Creativitatea inseamna a lua elemente cunoscute si a le asambla in moduri unice." - Jacque Fresco