Logo Design / Creare Branding ID

Logo DesignLogo Design, auzim despre acest element în calitate de designeri, de pasionați de publicitate, oameni de business, pietoni, fumători sau cafegii. Vedem peste tot pe unde mergem cel puțîn unu și le purtăm zilnic pe noi pe eticheta hainelor sau in portofele, genți și încălțăminte. Lumea s-a schimbat de când au apărut și se pare că unele din ele au rezistat și încă schimbă lumea. Au o istorie și fiecare dintre cele mari, o poveste cu adevărat interesantă.

Procesul de realizare logo design în grafica web este un element de identificare a unei afaceri, a unui produs sau serviciu. Mai exact, e semnul diferențiator dintre ține producător de gogoși și concurentul tău care face aceleași gogoși că și ține. Apoi este temelia pe care stă brand-ul tău, pereții de care acesta se sprijină și încorporează simboluri pe care tu vrei să le transmiți clienților. Este casă afacerii tale. Asta se vede, așa te ține lumea minte, din prima.

În primul rând, este esențial să va diferențiați și să va creați un logo design care să fie valabil și relevant pentru afacerea dumneavoastră, astăzi și peste cinci ani, când veiti dezvoltă noi produse.

Aveți nevoie de el pentru a avea o imagine unică și originală. Prin această imagine distinctă veți ieși în evidență și veți ramae în mintea clienților, să vorbească lumea despre ține, să fii recunoscut, să stârnești asocieri pozitive în mintea consumatorilor.

Atenție!!!

Dacă pleci la drum cu ideea unui brand puternic îți trebuie un logo design relevant cu dinți, limba și buze care să vorbească, să cânte și să șoptească. Dacă vrei să te pierzi în anonimatul miilor de firme poți rămâne la stadiul de sigla. Logo-ul vorbește despre ține că despre un om, cu nume, statut, vârstă, situație, chip. Nu se referă la ține că domnul care are casă prima la dreapta. Nu asta vrei de la muncă ta, să rămână în anonimat și să nu aibă identitate.

Nu va lăsați păcălit de amatori! Aceștia ademenesc cu prețuri-chilipir, care pot părea atrăgătoare la o prima vedere, însă calitatea și abordarea acestora este de o calitate mai mult decât îndoielnică. Nu va doriți un asemenea impact negativ asupra unui business corect că al dumneavoastră!

Asigurați-va că apelați la o companie de web design de încredere, pe măsură cerințelor dumneavoastră! Blank Design vă asigură un process de creație fair și avantajos.

Creare Grafica VectorialaRealizăm design și oferim servicii de creare grafică vectorială la cele mai înalte standarde. Procesul de realizare grafică vectorială este un proces complex de editare și creare a elementelor vizuale digitale. Grafică vectorială poate schimbă complet aspectul unui website, prin inserarea unor poze, widget-uri și animații unice.

Este o complexă îmbinare de tehnică și imaginație, iar noi avem designerii care știu cel mai bine să combine aceste elemente.

Toate imaginile computerizate sunt împărțite în două tipuri de baza: imagini raster (cunoscute și sub numele de bitmap) și imagini vector.

În unele cazuri este recomandată folosirea de imagini vectoriale, iar în altele imagini bitmap, în funcție de natură proiectului. Alteori, cele două formate pot fi folosite împreună. O înțelegere a avantajelor și limitărilor fiecărei tehnologii și relația dintre ele va duce la o utilizare optimă a acestora.

Imaginile raster sunt create de aparatul digital de fotografiat (poze) ori prin scanare sau pe calculator în diferite programe precum Adobe Photoshop. Imaginile raster sunt compuse dintr-o multitudine de pixeli unul lângă altul. Rezoluția unei imagini raster sau a unei imagini scanate se exprimă în termeni de puncte pe inch sau dpi. Rezoluția unui scanner sau printer este de asemenea măsurată în puncte pe inch.
O imagine raster este complexă din punctul de vedere al efectelor aplicate, retușări, variațiuni de culori, etc. Pentru a reproduce cu exactitate un fișier de imagine raster, softul de grafică trebuie să țînă evidență unei cantități mari de informație, printre care localizarea exactă și culoarea fiecărui pixel din combinația de pixeli. Această are că rezultat fișiere de dimensiuni uriașe pentru grafică raster. Rezoluțiile mai mari (dpi) și adâncimea mai mare a culorilor dau fișiere mai mari.

Când se creează și se scanează imagini raster, dimensiunea fișierului devine o problema serioasă, deoarece fișierele mari tind să facă procesorul computerului dvs. și hard-drivul să lucreze suplimentar. Tranferarea fișierelor mari (de peste 1 megabyte) prin internet necesită o conexiune de internet rapidă de ambele părți pentru a se putea încarcă sau descarcă în timp util.

Proiectele raster au extensiile: BMP, GIF, JPEG, JPG, PNG, PICT (Macintosh), PCX, TIFF, PSD (Adobe Photoshop).

Cu ajutorul graficii vectoriale se crează sigle, ilustratii, elemente pentru site-uri web sau print cât și arta vectorială (compoziții). Proiectele vectoriale au extensiile: CDR, AI, EPS, SVG

Prin procesul de creare identitate vizuală, un branding ID nu este un logo, și cu siguranță nu este doar un site de prezentare, un magazin online sau o broșură. Un brand este o voce, un ton, un mod de a se comportă, o atitudine, un mesaj.

Designerii noștrii înțeleg acest lucru și vor lucra cu ține pentru a crea o identitate de brand perfectă pentru publicul țintă. Branding ID sau corporate ID este ceea ce sunteți cu adevărat de vânzare pentru clienții dumneavoastră, nu doar un produs sau un serviciu pentru care pot există deja mulți furnizori. Un corporate id puternic poate ieși în evidență din mulțime indiferent din ce afacere face parte.

Există foarte multe companii mari care nu au înțeles importantă creeri unui brand unic. Un brand pe internet înseamnă un site profesional, o prezența solidă pe rețelele de socializare, și campanii de marketing. Noi putem integra toate aceste elemente pentru a crește brand awareness-ul companiei dumneavoastră.

Numele unui brand este una dintre cele mai puternice și emoționale legături cu audiență să, având o greutate aparte în crearea unui brand. Pentru că reprezintă până la urmă “articularea” strategiei, procesul de creare de nume / nameing este unul dintre cele mai complete și complexe, dar și unul dintre cele care oferă satisfacții enorme și bucurii imediate.

DISTRIBUIE PENTRU PRIETENII TĂI