Marketing Social Media

Reclama Retele Sociale

marketing social media Social Media este cea mai rapida si cea mai eficienta metoda de a distribui informatii, promova produse si de a creste numarul de potentiali clienti.
Marketingul pe retelele sociale este urmatorul pas pe care trebuie sa il faca toate companiile. Motivul este unul simplu - oamenilor le place sa socializeze si ei tind sa creada mai mult parerile altora fata de ceea ce vad intr-o reclama traditionala.

Cand vorbim de Social Media, ne referim la retelele sociale precum Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Google+, Wikipedia, site-uri de Social Bookmarking etc... si, de ce nu, bloguri ale companiei.
Social Media nu este folosit doar pentru a anunta sau promova un produs sau un serviciu nou. Acest serviciu poate fi folosit pentru a genera vanzari directe, online advertising, relatii cu publicul si inca un element important - brand awareness!

Ce includ serviciile noastre de Social Media Marketing?

Marketingul evolueaza. Social Media este unealta perfecta de Marketing 3.0! Spunem asta deoarece marketingul traditional nu este de ajuns pentru a obtine rezultate excelente. Brandul/compania dvs. poate, prin intermediul retelelor sociale, sa ajunga in ochii si mintea unui numar mult mai mare de potentiali clienti si sa primeasca feedback gratuit de la clientii actuali.

  • Crearea profilelor de Social Media;
  • Administrarea profilelor dupa nevoile dumneavoastra;
  • Promovarea si optimizarea profilelor pentru a obtine mai multi fani interesati de produsele dumneavoastra;
  • Selectarea si raportarea feedback-ului din partea clientilor;
"Creativitatea inseamna a lua elemente cunoscute si a le asambla in moduri unice." - Jacque Fresco