Creare Magazin Online CUSTOM / Realizare Magazin Online

Oferta Realizare Magazin Online CUSTOM

Creare Magazin Online

Prin procesul de creare magazin online CUSTOM intelegem ca este o platforma de eCommerce in cadrul caruia se comercializeaza produse online. Acesta platforma de magazin online reprezinta o solutie practica, ce implica niste costuri mult mai reduse comparativ cu magazinul fizic de desfacere.

De asemenea, realizarea unui magazin virtual prezinta o multitudine de avantaje pentru clienti, cele mai importante fiind economisirea timpului din procesul de cumparare, usurinta cu care se poate accesa magazinul online sau posibilitatea de a fi anuntat in prealabil in legatura cu viitoare promotii sau produse noi adaugate.

Stim foarte bine ca NU doar serviciile de creare magazin online sunt suficiente ca sa ajungi la clientul final, de aceea avem pachete bine definite de optimizare web si promovare online a magazinului tau, astfel incat prezenta ta online sa fie resimtita si rasplatita prin vizite ale consumatorilor si prin vanzari crescute. Acest lucru este posibil in cazul nostru deoarece, asa cum am mai mentionat si la sectiunea firma web design, echipa noastra este formata din departamente separate ce comunica mereu intre ele si se implica activ in procesul de creare magazin online.

Oferta Pret Creare Magazin Online CUSTOM

Solutia noastra pentru realizare Magazin Online CUPRINDE:

Magazinul Online va beneficia de un mod de administrare (CMS - Content Management Systems) CUSTOM facil oricui, astfel incat sa nu fiti nevoit sa apelati la altcineva pentru modificari in site (adaugat/modificat text, poze-totul este la un click distanta chiar si pentru novicii in ale calculatoarelor).
Realizare Magazin Online
1. Interfata de administrare user-friendly conceputa pentru productivitate si usurinta in utilizare
2. ACCES SECURIZAT pe mai multe niveluri si drepturi de administrare (administrare conturi si drepturi)
3. Modul CATEGORII/SUBCATEGORII:
   a. posibilitatea de a defini oricat de multe categorii pe oricat de multe niveluri de ierarhizare
   b. modificarea unei categorii deja definite, inclusiv mutarea ei si a tuturor subcategoriilor sale in alta categorie ori suspendarea ei, se realizeaza printr-un singur click
   c. stergerea unei categorii si a subcategoriilor sale
   d. navigare dupa categorii, subcategorii, produs
4. Modul PRODUSE - (listarea/adaugarea/modificarea/stergerea acestora)
   a. un produs are asociat: producator, categorie, pret, pret vechi, descriere, poza principala, galerie imagini, mai multe atribute, etc
   b. posibilitatea de marcare a unui produs pentru prima pagina, pagina oferte promotionale sau pagina noutati
   c. marcare ca produs recomandat
   d. discounturi configurabile, cu afisarea pretului vechi si a celui nou pentru produsele din magazinul virtual
   e. Galerie foto cu numar nelimitat de imagini/animatii Flash pentru fiecare produs
   f. Nu conteaza dimensiunea pozei, ea va fi automat redimensiunata pentru a se potrivi in site
   g. Crearea automata de thumbnail pentru imaginii
   h. Produs vizibil pe site sau nu
   i. Sistem de management al stocurilor
5. Modul COMENZI - (validare, urmarire, cautare)
   a. management al comenzilor lansate de utilizatori, furnizand diverse detalii despre comenzi, cum ar fi statutul (etapa in care se afla comanda) si detaliile livrarilor
   b. posibilitatea de a modifica statusul unei comenzi (in asteptare, in derulare, finalizata sau anulata)
6. Modul CLIENTI - (persoane fizice si persoane juridice)
7. Modul PAGINI STATICE - Content Management Sistem (CMS) CUSTOM pentru managementul paginilor aditionale site-ului ("Despre noi", "Termeni si conditii", "Contact" etc)
8. Modul METODE DE PLATA permite alegerea modalitatilor de plata pentru magazinul virtual
9. Modul TAXE - configurare TVA
10. Cautare/filtrare si ordonare avansata pentru fiecare pagina de listare
11. Modul STATISTICI COMPLETE: nr. de comenzi (in asteptare, in derulare, finalizate sau anulate), nr. de clienti, nr. de produse (active, inactive), nr. de comentarii (active, inactive), raport vanzari
12. Modul NOTIFICARI - administrare email-uri de notificare. Clientii vor receptiona email-uri de notificare in momentul plasarii unei comenzi, creare cont sau recuperare parola uitata.
13. Modul BACK-UP - cu un simplu click puteti face un back-up (copie de siguranta) a bazei de date.
14. Modul ATRIBUTIE CATEGORII - posibilitatea definirii de atribute(filtre) pentru fiecare categorie in parte. Toate produsele din categorie vor avea acele atribute, cu valori stabilite de administrator. In functie de atributele setate pentru fiecare produs in parte se vor putea face filtrari in cadrul fiecarei categorii.
   (Ex de atribut categorie: culoare rosu, verde, albastru, portocaliu; filtru dupa aceste proprietati. Cand utilizatorul merge la produsele de la categoria respectiva, el poate alege sa afiseze doar produsele care au culoarea verde)
15. Modul TRANSPORTATORI - ce permite definirea posibilitatilor de transport pentru magazinul virtual pe baza de cantitate, destinatie. La finalizarea comenzii, in functie de regulile de transport convenite, magazinul ofera variantele de transport de care poate beneficia clientul.
16. Modul NEWSLETTER - ofera posibilitatea de a trimite newslettere celor care solicita aceasta sau tuturor utilizatorilor inscrisi in baza de date a magazinului virtual.
Este solutia perfecta de a tine legatura cu clientii dvs., de a-i informa despre ofertele noi si promotiile speciale. Recomandarea noastra este sa folositi acest modul pentru o lista limitata de clienti/adrese: 300-500
Acest modul mai include si administrarea adreselor de email. Mesajele pot fi scrise cu o interfata web gen Word, cu formatare avansata.
17. DESIGN PROFESIONAL, personalizat pentru specificul magazinului si profilul cumparatorilor (HTML + CSS + JavaScript + JQuery + PHP)
18. Modul Generare datafeed-uri (comparatoare de preturi) - folosind acest modul va puteti lista produsele in cadrul portalurilor de comparatie de preturi ca: Compari.ro, Smartbuy.ro, Shopmania.ro, Price.ro, Cauti.ro, Bizoo.ro, prin intermediul unor fisiere de produse (datafeed), oferindu-va astfel o expunere mai mare a produselor comercializate.
19. Modul COMENTARII PRODUSE - Se pot adauga comentarii/review-uri pentru fiecare produs cu posibilitatea de a seta ca aceste comentarii/review-uri sa necesite aprobare pentru a aparea pe site

TEHNOLOGII FOLOSITE

CREARE MAGAZIN ONLINE CUSTOM

Grafica Web: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator
Programare Web: HTML5, CSS3, PHP, Bootstrap, JavaScript, Python, Ruby, Typo3, AngularJS
Baze de Date: MySQL, Sybase, ORACLE, Microsoft SQL

SUNA ACUM!

PRET: de la 5999 €

Pretul este afisat in EURO. Pretul in lei (RON) este calculat la cursul BNR + 2%.

"Creativitatea inseamna a lua elemente cunoscute si a le asambla in moduri unice." - Jacque Fresco