Optimizare SEO / Site Web

Search Engine Optimization

optimizare site web - SEO

Cele mai multe companii de marketing online depind de puterea SEO (search engine optimization), deoarece procesul de optimizare SEO este unul dintre cele mai puternice instrumente disponibile pentru a atrage potentialii clienti pe site-ul dumneavoastra.

Pentru a intelege cum functioneaza luam in considerare modul in care majoritatea oamenilor cauta informatii pe Internet. Cand majoritatea oamenilor doresc sa gaseasca ceva online, cuvintele cheie tastate in motoarele de cautare cum ar fi "Google", motorul de cautare va gasi rezultate relevante.

Ce s-ar intampla daca compania dumneavoastra este constant pe prima pagina in rezultatele cautarilor, oare v-ar bucura mai mult trafic si afaceri cu mai mult potential?

Ce este optimizare site web ? Multi ar spune ca este un proces care ajuta site-ul sa apara primul in Google, cand vizitatorul cauta ceva. SEO astazi este mult mai mult.
Promovare site web inseamna integrarea elementelor de social networking in promovare, si coordonarea acestora cu alte metode de promovare. Optimizarea SEO este necesara, dar nu poate fi facuta de oricine. Noi avem specialistii care pot oferi rezutate adevarate.

PR si REPUTATIE

Nu mereu totul roieste in jurul dumneavoastra. Uneori, conteaza perceptiile si opiniile clientilor. Daca intelegeti nevoile clientilor, veti reusi sa le oferiti servicii care sa-i surprinda, nu doar ceva la care se asteapta.
Putem cerceta lista pe care o aveti deja sau putem investiga piete noi. Dar nu va culcati pe o ureche, sunt o multime de potentiali clienti care asteapta sa auda despre dumneavoastra si echipa noastra cu experienta abia asteapta sa va ajute sa dezvoltati strategia perfecta pentru afacere.

Plasarea anunturilor in publicatii poate fi costisitoare, dar daca aveti ceva de spus lumii, atunci exista o cale mai usoara sa obtineti publicitate. Stim ce le place oamenilor sa citeasca, deci de ce nu ne lasati sa va spunem povestea si sa va facem mesajul auzit, folosindu-ne de relatiile noastre in presa.

Stagnarea nu ajuta. Blogging-ul si Twitterul insa o pot face.

Ce ar Trebui sa Contina Site-Ul?

Sa nu credeti ca toata lumea va intelege mecanismul afacerii pe care o detineti, de aceea sa va puneti in locul clientului pentru a scrie ceva ce intelege este esential.
Daca doriti sa adaugati savoare continutului, dar fara aditivi daunatori, atunci lasati echipa Blank Design sa va ofere o detoxifiere a profilului.
Nu trebuie sa subestimam puterea motoarelor de cautare online, pentru ca si ele il vor citi.
Mentinand echilibrul intre cuvintele cheie, continut modest pentru motoarele de cautare si in acelasi timp asigurand ca ramane acolo este ceea ce facem si ceva cu care suntem obisnuiti.

SUPPORT PE TOT PARCURSUL

Lasati echipa Blank Design sa va inlature stresul de care ati avea parte daca ar trebui sa faceti campanii de publicitate regulate. Deveniti propria echipa de marketing si PR (pentru o parte din cost).
Prin pachetele noastre de mentenanta vom lucra cu dumneavoastra pentru diverse activitati. De la Emailing strategic la campanii nationale PR. Publicitatea ar trebui sa fie constanta ca sa va ridice brandul si sa ademeneasca clienti. Preveniti ca marketingul sa devina o sarcina ad-hoc necontrolata si lasati echipa Blank Design sa va aranjeze campaniile fara sa va intrerupa rutina de munca pe care o aveti.

"Creativitatea inseamna a lua elemente cunoscute si a le asambla in moduri unice." - Jacque Fresco